Πολιτική απορρήτου

H Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. επιθυμεί να οικοδομήσει μία κοινότητα βασισμένη στην εμπιστοσύνη, την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ελευθερία της έκφρασης. Θέλουμε να αισθάνεστε ελεύθεροι να εκφραστείτε αλλά παράλληλα να αισθάνεστε ασφαλείς σε ένα περιβάλλον στο οποίο έχετε εσείς τον έλεγχο. Αν αποφασίσετε να μας δώσετε μέσω Διαδικτύου κάποια προσωπικά σας στοιχεία που πιθανώς χρειαζόμαστε, μπορείτε να βασιστείτε στην ακόλουθη Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η διαχείριση και προστασία των Προσωπικών Δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη του παρόντος δικτυακού τόπου υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου (Ν. 2472/1997) όπως ισχύει και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ), καθώς και του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 της Ε.Ε, όπως ισχύουν. Αν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του παρόντος δικτυακού τόπου.

Γενική Χρήση δικτυακού τόπου:

Δεν απαιτείται ο επισκέπτης / χρήστης να υποβάλει στον παρόντα δικτυακό τόπο προσωπικά στοιχεία για να τον χρησιμοποιήσει.

Κατ’ εξαίρεση ζητούνται προσωπικά στοιχεία κατά την περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στην κοινότητα των μελών του δικτυακού τόπου καθώς και κατά την περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης επιθυμεί να λάβει μέρος σε κάποιον από τους διαγωνισμούς που διενεργούνται στον παρόντα δικτυακό τόπο.

IP addresses:

Ο παρών δικτυακός τόπος ελέγχει την διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης / χρήστης έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η πληροφορία αυτή χρησιμοποιείται για τη συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων με στόχο την αποτελεσματικότητα και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου.

Σύνδεσμοι (Links):

Ο παρών δικτυακός τόπος περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους οι οποίοι ελέγχονται από τρίτους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Ο παρών δικτυακός τόπος δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τους όρους και την πολιτική των δικτυακών αυτών τόπων σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν.

Ο παρών δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί τα απολύτως βασικά “cookies” και αυτά που είναι απαραίτητα για την λειτουργία του, μία τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την αναγνώριση του επισκέπτη / χρήστη ορισμένων υπηρεσιών και ιστοσελίδων του παρόντος δικτυακού τόπου. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου (4 KB το πολύ) που μπορούν να αποθηκευτούν στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη / χρήστη χωρίς να λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται για τη διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη σχετικά με συγκεκριμένες σελίδες και υπηρεσίες του παρόντος δικτυακού τόπου ή για στατιστικούς λόγους.

Επίσης χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες της Google reCaptcha για αποτροπή αυτοματοποιημένης κακόβουλης χρήσης στις φόρμες που χρησιμοποιούμε, όπως επίσης και της υπηρεσίας analytics για την συλλογή ανώνυμων πληροφοριών για στατιστικούς λόγους.

Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το διακομιστή του με τέτοιον τρόπο ώστε να ειδοποιείται για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες σελίδες / υπηρεσίες του παρόντος δικτυακού τόπου και να μπορεί να έχει τη δυνατότητα να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies.

Δεν είστε υποχρεωμένοι να δέχεστε cookies και ως εκ τούτου μπορείτε να τροποποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης (browser), έτσι ώστε να μην δέχεται cookies. Το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε για να σερφάρετε στο διαδίκτυο όχι μόνο σας επιτρέπει να δείτε τα cookies που έχετε, αλλά και σας επιτρέπει να ελέγχετε τη χρήση τους. 

Μπορείτε να τα ελέγχετε, επιτρέποντάς τα ή διαγράφοντας όλα ή κάποια από αυτά. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης ώστε να μην δέχεται cookies από κανένα διαδικτυακό τόπο. Επίσης μπορείτε να ρυθμίσετε τον browser έτσι ώστε να ζητάει την συγκατάθεσή σας πριν δεχτεί κάποιο cookie στην συσκευή σας. Αυτό σας δίνει τον πλήρη έλεγχο των cookies, έχει όμως το μειονέκτημα της επιβράδυνσης της περιήγησής σας στο διαδίκτυο.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα ελέγχου των cookies. Έχετε την δυνατότητα μέσω του browser σας να επιλέξετε να μην λαμβάνετε cookies τρίτων μερών ή cookies συμπεριφορικής διαφήμισης. Σε μερικούς περιηγητές μπορείτε ακόμα και να αποκλείετε συγκεκριμένες εταιρείες από τις οποίες δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε cookie. 

Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων:

Ο παρών δικτυακός τόπος διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δεν δύναται να τα γνωστοποιήσει σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές). Ο παρών δικτυακός τόπος διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία τα οποία αποστέλλουν οι επισκέπτες / χρήστες αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών και είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων αυτών για λόγους στατιστικούς, ερευνών αγοράς ή βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών.

Συλλέγουμε, διατηρούμε και επεξεργαζόμαστε όλα τα προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με τα δικαιώματά σας και τις υποχρεώσεις μας, όπως αυτά ορίζονται στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 της Ε.Ε. και την κείμενη νομοθεσία. Η εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα ενδεδειγμένα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων έναντι απώλειας ή κλοπής, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή επεξεργασία, αποκάλυψη, αντιγραφή ή χρήση, ανεξάρτητα από τη μορφή που είναι αποθηκευμένα. Αν έχετε οποιοδήποτε ερώτημα ή παρατηρήσεις σχετικά με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων της εταιρείας μας ή τις μεθόδους συλλογής και επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων που καλύπτονται από αυτούς, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2531038715 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην διεύθυνση mtbsa [στο] vergina.com.gr