Πολιτική Απορρήτου

H Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. επιθυμεί να οικοδομήσει μία κοινότητα βασισμένη στην εμπιστοσύνη, την προστασία της ιδιωτικής ζωής και την ελευθερία της έκφρασης. Θέλουμε να αισθάνεστε ελεύθεροι να εκφραστείτε αλλά παράλληλα να αισθάνεστε ασφαλείς σε ένα περιβάλλον στο οποίο έχετε εσείς τον έλεγχο. Αν αποφασίσετε να μας δώσετε μέσω Διαδικτύου κάποια προσωπικά σας στοιχεία που πιθανώς χρειαζόμαστε, μπορείτε να βασιστείτε στην ακόλουθη Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων.

Η διαχείριση και προστασία των Προσωπικών Δεδομένων του επισκέπτη / χρήστη του παρόντος δικτυακού τόπου υπόκειται στους όρους του παρόντος τμήματος και τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού δικαίου (Ν. 2472/1997), όπως ισχύει και του ευρωπαϊκού δικαίου (οδηγίες 95/46/ΕΚ και 97/66/ΕΚ), καθώς και του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 της Ε.Ε, όπως ισχύουν. Αν κάποιος επισκέπτης / χρήστης δεν συμφωνεί με τους όρους προστασίας των προσωπικών δεδομένων που προβλέπονται στο παρόν τμήμα οφείλει να μη χρησιμοποιεί τις υπηρεσίες του παρόντος δικτυακού τόπου.

Γενική Χρήση δικτυακού τόπου:

Δεν απαιτείται ο επισκέπτης / χρήστης να υποβάλει στον παρόντα δικτυακό τόπο προσωπικά στοιχεία για να τον χρησιμοποιήσει.

Κατ’ εξαίρεση ζητούνται προσωπικά στοιχεία κατά την περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης επιθυμεί να εγγραφεί στην κοινότητα των μελών του δικτυακού τόπου καθώς και κατά την περίπτωση που ο επισκέπτης / χρήστης επιθυμεί να λάβει μέρος σε κάποιον από τους διαγωνισμούς που διενεργούνται στον παρόντα δικτυακό τόπο.

IP addresses:

Ο παρόν δικτυακός τόπος ελέγχει την διεύθυνση IP μέσω της οποίας ο Η/Υ που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης / χρήστης έχει πρόσβαση στο Διαδίκτυο. Η πληροφορία αυτή χρησιμοποιείται για τη συγκέντρωση στατιστικών στοιχείων με στόχο την αποτελεσματικότητα και τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου.

Σύνδεσμοι (Links):

Ο παρόν δικτυακός τόπος περιλαμβάνει συνδέσμους προς άλλους δικτυακούς τόπους οι οποίοι ελέγχονται από τρίτους (φυσικά ή νομικά πρόσωπα). Ο παρόν δικτυακός τόπος δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση για τους όρους και την πολιτική των δικτυακών αυτών τόπων σχετικά με την προστασία προσωπικών δεδομένων που αυτοί ακολουθούν.

Ο παρόν δικτυακός τόπος χρησιμοποιεί τα απολύτως βασικά “cookies” και αυτά που είναι απαραίτητα για την λειτουργία του, μία τεχνολογία που χρησιμοποιείται για την αναγνώριση του επισκέπτη / χρήστη ορισμένων υπηρεσιών και ιστοσελίδων του παρόντος δικτυακού τόπου. Τα cookies είναι μικρά αρχεία κειμένου (4 KB το πολύ) που μπορούν να αποθηκευτούν στο σκληρό δίσκο κάθε επισκέπτη / χρήστη χωρίς να λαμβάνουν γνώση οποιουδήποτε εγγράφου ή αρχείου από τον υπολογιστή του. Χρησιμοποιούνται για τη διευκόλυνση πρόσβασης του επισκέπτη / χρήστη σχετικά με συγκεκριμένες σελίδες και υπηρεσίες του παρόντος δικτυακού τόπου ή για στατιστικούς λόγους.

Επίσης, χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες της Google reCaptcha για αποτροπή αυτοματοποιημένης κακόβουλης χρήσης στις φόρμες που χρησιμοποιούμε, όπως επίσης και της υπηρεσίας analytics για την συλλογή ανώνυμων πληροφοριών για στατιστικούς λόγους.

Ο επισκέπτης / χρήστης μπορεί να ρυθμίσει το διακομιστή του με τέτοιον τρόπο, ώστε να ειδοποιείται για τη χρήση των cookies σε συγκεκριμένες σελίδες / υπηρεσίες του παρόντος δικτυακού τόπου και να μπορεί να έχει τη δυνατότητα να μην επιτρέπει την αποδοχή της χρήσης cookies.

Δεν είστε υποχρεωμένοι να δέχεστε cookies και ως εκ τούτου μπορείτε να τροποποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης (browser), έτσι ώστε να μην δέχεται cookies. Το πρόγραμμα περιήγησης που χρησιμοποιείτε για να σερφάρετε στο διαδίκτυο όχι μόνο σας επιτρέπει να δείτε τα cookies που έχετε, αλλά και σας επιτρέπει να ελέγχετε τη χρήση τους. 

Μπορείτε να τα ελέγχετε, επιτρέποντάς τα ή διαγράφοντας όλα ή κάποια από αυτά. Μπορείτε, επίσης, να ρυθμίσετε το πρόγραμμα περιήγησης ώστε να μην δέχεται cookies από κανένα διαδικτυακό τόπο. Επίσης, μπορείτε να ρυθμίσετε τον browser έτσι ώστε να ζητάει την συγκατάθεσή σας πριν δεχτεί κάποιο cookie στην συσκευή σας. Αυτό σας δίνει τον πλήρη έλεγχο των cookies, έχει όμως το μειονέκτημα της επιβράδυνσης της περιήγησής σας στο διαδίκτυο.

Θα πρέπει να τονιστεί ότι υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα ελέγχου των cookies. Έχετε την δυνατότητα μέσω του browser σας να επιλέξετε να μην λαμβάνετε cookies τρίτων μερών ή cookies συμπεριφορικής διαφήμισης. Σε μερικούς περιηγητές μπορείτε ακόμα και να αποκλείετε συγκεκριμένες εταιρείες από τις οποίες δεν επιθυμείτε να λαμβάνετε cookie. 

Γενικοί όροι προστασίας των προσωπικών δεδομένων:

Ο παρόν δικτυακός τόπος διαφυλάσσει τον προσωπικό χαρακτήρα των στοιχείων σας και δεν δύναται να τα γνωστοποιήσει σε τρίτους (με εξαίρεση όπου προβλέπεται από το Νόμο και προς τις αρμόδιες και μόνο αρχές). Διατηρεί αρχεία με τα προσωπικά στοιχεία τα οποία αποστέλλουν οι επισκέπτες / χρήστες αποκλειστικά για λόγους επικοινωνίας, στατιστικούς και βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών και είναι δυνατόν να επεξεργάζεται τμήμα ή το σύνολο των στοιχείων αυτών για λόγους στατιστικούς, ερευνών αγοράς ή βελτίωσης των παρεχομένων υπηρεσιών.

Συλλέγουμε, διατηρούμε και επεξεργαζόμαστε όλα τα προσωπικά δεδομένα σύμφωνα με τα δικαιώματά σας και τις υποχρεώσεις μας, όπως αυτά ορίζονται στον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων 2016/679 της Ε.Ε. και την κείμενη νομοθεσία. Η εταιρεία μας λαμβάνει όλα τα ενδεδειγμένα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για την προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων έναντι απώλειας ή κλοπής, μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση ή επεξεργασία, αποκάλυψη, αντιγραφή ή χρήση, ανεξάρτητα από τη μορφή που είναι αποθηκευμένα. Αν έχετε οποιοδήποτε ερώτημα ή παρατηρήσεις σχετικά με την Πολιτική Προστασίας Δεδομένων της εταιρείας μας ή τις μεθόδους συλλογής και επεξεργασίας των Προσωπικών Δεδομένων που καλύπτονται από αυτούς, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2531038715 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση mtbsa [at] verginabeer.com.

Όροι & προϋποθέσεις

Για να διασφαλίσουμε ότι όλοι απολαμβάνουν τα χαρακτηριστικά και τις υπηρεσίες του δικτυακού τόπου της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. αναλύουμε με το παρόν τους σημαντικότερους όρους που διέπουν τη χρήση του δικτυακού τόπου www.verginabeer.com.

1. Ο πρώτος σημαντικός όρος αφορά την ελευθερία κίνησης και λόγου αλλά χωρίς τη βλάβη ή την παρενόχληση οιουδήποτε στο Διαδίκτυο.

2. Όλα τα πνευματικά δικαιώματα στο δικτυακό τόπο της www.verginabeer.com ανήκουν στη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε..

3. Tο όνομα, τα προϊόντα, τα εμπορικά σήματα και τα λογότυπα χρησιμοποιούνται αποκλειστικά από την Εταιρία μας και δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν από εσάς χωρίς προηγούμενη ρητή έγγραφη συγκατάθεσή μας.

4. Οι καταχωρήσεις στο δικτυακό τόπο της www.verginabeer.com ελέγχονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Οτιδήποτε έρχεται σε αντίθεση με τους όρους μας ή δεν έχει το επίπεδο που αρμόζει στο δικτυακό τόπο και στην εταιρική φήμη της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. θα αφαιρείται, χωρίς να απαιτείται η προηγούμενη συναίνεση, συνεννόηση ή επικοινωνία με τον χρήστη που το πρόσθεσε. Η αφαίρεση ή μη τέτοιου υλικού εναπόκειται στη διακριτική ευχέρεια της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. Εντούτοις σημειώνεται, ότι δεν είναι δυνατόν να ελέγχεται κάθε μέρος του δικτυακού τόπου ανά πάσα στιγμή και ότι σε κάθε περίπτωση αποποιούμαστε κάθε ευθύνη, που τυχόν προκύψει από το περιεχόμενο ή από μήνυμα που ανακοινώνεται από τρίτο μέρος μέσω ή στο δικτυακό τόπο της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε.

Προτείνουμε να διαβάσετε τις νομικές πληροφορίες που περιέχουν λεπτομερέστερες πληροφορίες σχετικά με όσα αναφέρθηκαν ανωτέρω.

ΝΟΜΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

1. Ο επισκέπτης / χρήστης των σελίδων και των υπηρεσιών του δικτυακού τόπου www.verginabeer.com οφείλει να διαβάσει προσεκτικά το παρόν και σε περίπτωση διαφωνίας με τους αναγραφόμενους όρους οφείλει ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ. Ειδάλλως τεκμαίρεται, ότι αποδέχεται τους όρους του παρόντος και παραχωρεί τη συγκατάθεσή του. Οι νομικές πληροφορίες και οι όροι του παρόντος διέπουν όλες τις ιστοσελίδες του δικτυακού τόπου www.verginabeer.com, εκτός αν αναφέρεται ρητά το αντίθετο σε κάποια συγκεκριμένη σελίδα.

2. Δεν επιτρέπεται η είσοδος/ χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου σε άτομα κάτω των 18 ετών.

3. Περιορισμός ευθύνης: Με την είσοδό σας στον παρόντα δικτυακό τόπο, αποδέχεστε ότι η χρήση του γίνεται με δική σας ευθύνη και ότι κανένα από τα μέρη που εμπλέκονται στη δημιουργία, παραγωγή ή έκδοση του παρόντος δικτυακού τόπου δε φέρει καμία απολύτως ευθύνη -ενδεικτικά αλλά όχι περιοριστικά- για οποιαδήποτε άμεση, συμπτωματική, επακόλουθη ή έμμεση ζημία είτε για κόστη ή δαπάνες οιουδήποτε τύπου (συμπεριλαμβανομένων αμοιβών δικηγόρου, αμοιβών εμπειρογνώμονα ή άλλων εξόδων), τα οποία μπορεί να προκύψουν σε εσάς άμεσα ή έμμεσα από την πρόσβαση, τη χρήση ή την πλοήγηση του παρόντος δικτυακού τόπου ή από την αποθήκευση (downloading) οποιουδήποτε υλικού, κειμένου, δεδομένων, εικόνων, βίντεο ή αρχείων ήχου από τον παρόντα δικτυακό τόπο, από ιό (virus), από λάθος στο πρόγραμμα (bug), από ανθρώπινη ενέργεια ή παράλειψη αυτής, από οποιοδήποτε σύστημα υπολογιστών, τηλεφωνική γραμμή, εξάρτημα υπολογιστή (hardware), λογισμικού (software) ή δυσλειτουργία προγράμματος είτε από οποιοδήποτε άλλο λάθος, παράλειψη ή καθυστέρηση στη μετάδοση από τον υπολογιστή ή από τη σύνδεση δικτύου.

4. Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. – χωρίς να παρέχει οποιαδήποτε εγγύηση και να αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη – καταβάλλει τη μέγιστη δυνατή προσπάθεια, ώστε οι πληροφορίες και το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος ιστοχώρου να διέπονται από τη μέγιστη ακρίβεια, σαφήνεια, χρονική εγγύτητα, πληρότητα και διαθεσιμότητα. Σε καμία περίπτωση, συμπεριλαμβανομένης και της ελαφράς αμελείας, δεν στοιχειοθετείται και ρητώς αποκλείεται κάθε ευθύνη της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. για οιαδήποτε ζημία τυχόν προκληθεί στον επισκέπτη / χρήστη εξ αφορμής χρήσης του παρόντος δικτυακού τόπου. Οι πληροφορίες, το σύνολο του περιεχομένου και οι υπηρεσίες παρέχονται “ως έχουν”, χωρίς καμία εγγύηση ρητή ή έμμεση, π.χ. ενδεικτικά περί εμπορευσιμότητας ή καταλληλότητας.

5. Δικαιώματα πνευματικής και βιομηχανικής ιδιοκτησίας: Το σύνολο του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά κειμένων, ονομασιών, εμπορικών σημάτων, λογοτύπων, γραφικών, απεικονίσεων, φωτογραφιών, αρχείων βίντεο ή ήχου και γενικά κάθε είδους αρχείων αποτελεί αντικείμενο πνευματικής ιδιοκτησίας της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. και διέπεται από τις εθνικές και διεθνείς διατάξεις περί Πνευματικής Ιδιοκτησίας, με εξαίρεση τα ρητώς αναγνωρισμένα δικαιώματα τρίτων. Συνεπώς απαγορεύεται ρητά η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, αντιγραφή, αποθήκευση, πώληση, μετάδοση, διανομή, έκδοση, εκτέλεση, “φόρτωση” (download), μετάφραση, τροποποίηση και χρήση με οποιοδήποτε τρόπο, τμηματικά ή περιληπτικά αυτών χωρίς τη ρητή προηγούμενη συναίνεση της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε., εκτός αν ορίζεται διαφορετικά στο παρόν. Κατ’ εξαίρεση και χωρίς αυτό να σημαίνει καθ’ οιονδήποτε τρόπο παραχώρηση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας, επιτρέπεται η μεμονωμένη αποθήκευση και αντιγραφή τμημάτων σε προσωπικό υπολογιστή για αυστηρά προσωπική χρήση, χωρίς πρόθεση εμπορικής ή άλλης εκμετάλλευσης, και πάντα υπό την προϋπόθεση ότι δεν αλλοιώνεται η αναγραφή της πηγής προέλευσής τους. Ο χρήστης / επισκέπτης αποδέχεται ότι οτιδήποτε περιλαμβάνεται στις σελίδες του παρόντος δικτυακού τόπου αποτελεί κατοχυρωμένο σήμα ή προϊόν πνευματικής ιδιοκτησίας της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. ή τρίτων - που χρησιμοποιείται από αυτήν μετά από παραχώρηση σχετικής άδειας – και ως εκ τούτου η μη εξουσιοδοτημένη χρήση μπορεί να έχει τις προβλεπόμενες έννομες συνέπειες.

6. Ανάρτηση φωτογραφιών και βίντεο χρηστών: Τυχόν φωτογραφίες ή βίντεο που παρουσιάζονται στον παρόντα δικτυακό τόπο πρέπει να είναι πρωτότυπες δημιουργίες του επισκέπτη / χρήστη. Εάν οι φωτογραφίες ή τα βίντεο δεν έχουν καταγραφεί από τον ίδιο, πρέπει να υποβάλλονται από το πρόσωπο που τα έχει καταγράψει. Υποβάλλοντας οποιοδήποτε υλικό στον δικτυακό τόπο, ο επισκέπτης / χρήστης δηλώνει και εγγυάται ότι είναι τουλάχιστον 18 ετών, ότι η εν λόγω φωτογραφία ή το βίντεο είναι η αρχική δημιουργία του και δεν αποτελεί αντιγραφή εν όλω ή εν μέρει από οποιοδήποτε άλλο έργο, ότι δεν παραβιάζει ή καταπατά πνευματικά δικαιώματα, εμπορικό σήμα ή οποιοδήποτε άλλο ιδιόκτητο δικαίωμα οποιουδήποτε προσώπου ή φορέα (συμπεριλαμβανομένων τυχόν δικαιωμάτων της ιδιωτικής ζωής ή της δημοσιότητας) και ότι είναι μοναδική και αποκλειστική ιδιοκτησία του. Με την υποβολή μιας φωτογραφίας ή βίντεο, ο επισκέπτης / χρήστης παραχωρεί στη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. την άδεια χρήσης της εικόνας ή του βίντεο, την άδεια για την επεξεργασία, σύνθεση, μορφοποίηση, σάρωση, αντιγραφή ή τροποποίηση της φωτογραφίας ή του βίντεο και την υποβολή της φωτογραφίας ή του βίντεο (όπως υποβλήθηκε ή κατόπιν επεξεργασίας, ή τροποποίησης κατά τη διακριτική ευχέρεια της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε.) στο δικτυακό τόπο, με ή χωρίς μουσική/ηχητική συνοδεία. Εάν ο επισκέπτης / χρήστης υποβάλει οποιαδήποτε φωτογραφία ή βίντεο που περιέχει την εικόνα ή φωτογραφία προσώπου άλλου από τον εαυτό του ή με συνοδεία μουσικής/ήχου, συμφωνεί να παρέχει γραπτή άδεια από κάθε τέτοιο πρόσωπο προς τη Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε., ώστε να μπορεί να χρησιμοποιήσει την εικόνα ή τη φωτογραφία του προσώπου, όπως φαίνεται στη φωτογραφία ή βίντεο και να τοποθετήσει την εν λόγω φωτογραφία ή το βίντεο στην ιστοσελίδα, βασισμένη στα ήθη που περιγράφονται παραπάνω. Με την υποβολή κάθε φωτογραφίας ή βίντεο που περιέχει την εικόνα ή την αναπαραγωγή οποιουδήποτε προσώπου, εκτός του επισκέπτη / χρήστη ή με συνοδεία μουσικής/ήχου, ο τελευταίος δηλώνει υπεύθυνα και εγγυάται ότι έχει λάβει τέτοια γραπτή άδεια και ότι τα πρόσωπα αυτά είναι τουλάχιστον 18 ετών. Συμφωνεί δε να αποζημιώσει και να απαλλάξει τη Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. και τους αντιπροσώπους της από κάθε ευθύνη, για κάθε νόμιμη ενέργεια που προκύπτει από την παραβίαση των ως άνω δηλώσεων και των εγγυήσεων, εφόσον η εικόνα ή ομοιότητα ενός προσώπου χρησιμοποιείται σε ένα βίντεο χωρίς τη γραπτή συγκατάθεση αυτού του προσώπου. Με την υποβολή μιας φωτογραφίας ή βίντεο, παραχωρείται στη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε., στο προσωπικό της και στις διαφημιστικές εταιρίες της την άδεια να χρησιμοποιούν τη φωτογραφία ή το βίντεο και τις εικόνες ή ομοιότητες των ατόμων που περιέχονται σε αυτήν, για οποιοδήποτε σκοπό και σε οποιαδήποτε μέσα ενημέρωσης απολύτως οπουδήποτε στον κόσμο, εις το διηνεκές μέλλον και χωρίς αποζημίωση.

7. Ο επισκέπτης / χρήστης του παρόντος δικτυακού τόπου οφείλει να συμμορφώνεται αφενός μεν με τις διατάξεις του Ελληνικού, Ευρωπαϊκού, και Διεθνούς Δικαίου και τη σχετική νομοθεσία που διέπει τις τηλεπικοινωνίες, αφετέρου δε να απέχει από κάθε παράνομη και καταχρηστική χρήση του περιεχομένου και των υπηρεσιών του παρόντος δικτυακού τόπου. Επίσης, οφείλει να συμπεριφέρεται κόσμια, ευγενικά και διακριτικά κατά τη διάρκεια της επίσκεψης / χρήσης, ενώ απαγορεύεται ρητά η υιοθέτηση πρακτικών αθέμιτου ανταγωνισμού ή άλλων πρακτικών που αντίκεινται στη “Netiquette” (Κώδικας Συμπεριφοράς χρηστών Internet). Για οποιαδήποτε ζημία της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. ή κάθε τρίτου, η οποία οφείλεται άμεσα ή έμμεσα ή απορρέει στην κακή, παράνομη ή αθέμιτη χρήση των σχετικών υπηρεσιών που παρέχει ο παρόν δικτυακός τόπος ή το Διαδίκτυο από τον χρήστη / επισκέπτη εν γένει, την ευθύνη φέρει αποκλειστικά ο ίδιος. Στην περίπτωση που ο χρήστης αθετήσει τους όρους χρήσης, η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. έχει κατ΄ ελάχιστον το δικαίωμα να απαγορεύσει την είσοδο του στο δικτυακό της τόπο, επιφυλασσόμενη κάθε άλλου νομίμου δικαιώματός της.

8. Παράνομη ή αθέμιτη συμπεριφορά: Απαγορεύεται η δημοσίευση ή μετάδοση στον παρόντα δικτυακό τόπο οποιουδήποτε πορνογραφικού, άσεμνου, δυσφημιστικού, εξυβριστικού, απειλητικού, παράνομου ή άλλου υλικού που θα μπορούσε να αποτελεί ή να προτρέπει σε συμπεριφορά που θα μπορούσε να αποτελέσει ποινικό αδίκημα, να προκαλέσει αστική ευθύνη, να προωθήσει την υπερβολική και ανεύθυνη κατανάλωση οινοπνευματωδών ή την κατανάλωσή τους από ανηλίκους ή με κάποιον άλλον τρόπο να παραβιάζει οποιαδήποτε διάταξη νόμου. Μολονότι η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. ή οποιοδήποτε άλλο μέρος που τυχόν εμπλέκεται στη δημιουργία, παραγωγή ή έκδοση του παρόντος δικτυακού τόπου δύνανται να παρακολουθούν, να επιθεωρούν, να διαγράφουν ή να αναθεωρούν μεταδόσεις και αποστολές, η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. και όλα τα μέρη που εμπλέκονται στη δημιουργία, παραγωγή ή έκδοση του παρόντος δικτυακού τόπου αποποιούνται και αποκλείουν οποιαδήποτε ευθύνη τους, οι οποία μπορεί να προκύψει τυχόν από το περιεχόμενό του συμπεριλαμβανομένων ενδεικτικά και όχι περιοριστικά αξιώσεων τρίτων από δυσφήμιση, εξύβριση, πλαστοπροσωπεία ή προσβολή δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας.

9. Σύνδεσμοι (Hyperlinks): Παρόλο που ο παρόν δικτυακός τόπος δύναται να συνδέεται με άλλους δικτυακούς τόπους, δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο και τις υπηρεσίες των άλλων δικτυακών τόπων στους οποίους παραπέμπει μέσω συνδέσμων, ή banner ούτε εγγυάται την διαθεσιμότητά τους. Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. αποποιείται οποιασδήποτε άμεσης ή έμμεσης έγκρισης, επιδοκιμασίας, σχέσης, χορηγίας ή συνεργασίας με τους συνδεόμενους δικτυακούς τόπους, εκτός εάν κάτι τέτοιο αναφέρεται ρητά. Με την είσοδό σας στον παρόντα δικτυακό τόπο αποδέχεστε ότι η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. δεν ευθύνεται για τυχόν προβλήματα που τυχόν προκύψουν κατά την επίσκεψη / χρήση των δικτυακών τόπων στους οποίους ο παρόν τόπος παραπέμπει, οι οποίοι ανάγονται αποκλειστικά στη σφαίρα ευθύνης των αντιστοίχων δικτυακών τόπων.

10. Αναθεώρηση του παρόντος: Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. διατηρεί το δικαίωμα να αναθεωρεί οποτεδήποτε τις παρούσες νομικές πληροφορίες και για οποιονδήποτε λόγο, χωρίς προηγούμενη αναγγελία ή υποχρέωση. Οι χρήστες / επισκέπτες οφείλουν κάθε φορά να ελέγχουν για ενδεχόμενες αλλαγές και εφόσον εξακολουθούν να εισέρχονται στον δικτυακό τόπο τεκμαίρεται, ότι αποδέχονται τους τροποποιημένους όρους και προϋποθέσεις. Σε αντίθετη περίπτωση οφείλουν να απέχουν από τη χρήση / επίσκεψη του παρόντος δικτυακού τόπου.

11. Εφαρμοστέο δίκαιο: Η συγκεκριμένη σύμβαση χρήσης διέπεται από τις Διατάξεις του Ελληνικού Δικαίου, τις οδηγίες και τους κανονισμούς του Ευρωπαϊκού Δικαίου και τις σχετικές Διεθνείς διατάξεις και ερμηνεύεται με βάση τους κανόνες της καλής πίστης, των συναλλακτικών ηθών και του οικονομικού και κοινωνικού σκοπού των δικαιωμάτων, που αφορούν στην χρήση του δικτυακού τόπου. Εάν κάποια διάταξη κριθεί αντίθετη στο νόμο και ως εκ τούτου άκυρη ή ακυρώσιμη, παύει αυτοδικαίως να ισχύει, χωρίς σε καμία περίπτωση να θίγεται η ισχύς των λοιπών όρων. Καμία τροποποίηση των όρων της συγκεκριμένης σύμβασης δε θα λαμβάνεται υπόψη και δε θα αποτελεί τμήμα αυτής, εάν δεν έχει διατυπωθεί εγγράφως και δεν έχει ενσωματωθεί σε αυτή. Αρμόδια δικαστήρια για τυχόν αναφυόμενες διαφορές εξ’ αφορμής της εν λόγω σύμβασης είναι τα Δικαστήρια Κομοτηνής.

 

Πολιτική Απορρήτου Aιτήσεων Eργασίας

Εταιρεία: Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε.
Διεύθυνση: Βιομηχανική Περιοχή Κομοτηνής, 69100
Τηλ - Φαξ: 25310 38715 – 25310 38729
ΑΦΜ: 094470600
ΔΟΥ: Κομοτηνής
Αρ.Μ.Α.Ε.: 35100/67/Β/96/003
ΓΕ.ΜΗ: 014029110000

Ημερομηνία: 25/05/2018

Εισαγωγή:

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. συλλέγει και επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που μας παρέχετε στα πλαίσια της διαδικασίας υποβολής αίτησης εργασίας στην Εταιρία μας λαμβάνοντας πολύ σοβαρά την ασφάλεια και το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων, όπως και της ιδιωτικότητάς σας. Προς τούτο λαμβάνουμε όλα τα απαραίτητα οργανωτικά και τεχνικά μέτρα που απαιτούνται ώστε να διασφαλιστεί η ασφάλεια, η διαθεσιμότητα και η εγκυρότητα των δεδομένων σας.

Στην παρούσα γνωστοποίηση απορρήτου, καθορίζουμε προς ενημέρωσή σας τον τρόπο συλλογής και χρήσης των προσωπικών σας δεδομένων μετά από την υποβολή αίτησής σας για τη σύναψη σχέσης κάθε μορφής εργασίας μαζί μας, σύμφωνα με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (ΓΚΠΔ - GDPR). Η παρούσα δεν αποτελεί μέρος από οποιαδήποτε σύμβαση με την Εταιρεία.

Η εταιρεία δεσμεύεται να είναι διαφανής σχετικά με το πώς συλλέγει και χρησιμοποιεί τα δεδομένα και να εκπληρώνει τις υποχρεώσεις προστασίας δεδομένων.

  1. Οι Αρχές μας για την Προστασία των Προσωπικών σας Δεδομένων

Έχουμε την ευθύνη συμμόρφωσης στους νόμους περί προστασίας προσωπικών δεδομένων συμπεριλαμβανομένων των 6 αρχών του ΓΚΠΔ που είναι:

  1. Να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, νόμιμα, δίκαια και με διαφανή τρόπο.
  2. Να συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για έγκυρους και νόμιμους σκοπούς για τους οποίους σας έχουμε ενημερώσει σχετικά και να μην χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα με οποιοδήποτε τρόπο που δεν είναι σύμφωνος με τους σκοπούς αυτούς.
  3. Να επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο στο βαθμό που είναι απαραίτητο για τους σκοπούς της λειτουργίας της Επιχείρησής μας, τους οποίους σας έχουμε γνωστοποιήσει.
  4. Να διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα, ακριβή και επικαιροποιημένα.
  5. Να διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο για όσο διάστημα είναι αναγκαίο για τους σκοπούς λειτουργίας της Επιχείρησής μας και σας τους έχουμε γνωστοποιήσει.
  6. Να διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα ασφαλή.

2. Τι δεδομένα συλλέγουμε;

Ως «προσωπικά δεδομένα» ή «δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα» νοείται κάθε πληροφορία που αναφέρεται και περιγράφει ένα ορισμένο άτομο (πχ. Ονοματεπώνυμο, ηλικία, κατοικία, επάγγελμα, οικογενειακή κατάσταση κτλ.). Δεν περιλαμβάνονται σε αυτά ανώνυμα δεδομένα, στα οποία έχει αφαιρεθεί η ταυτότητα (ανωνυμοποίηση).

Υπάρχουν «ειδικές κατηγορίες» προσωπικών δεδομένων, ή αλλιώς «ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα», που απαιτούν ένα υψηλότερο επίπεδο προστασίας όπως η φυλετική ή εθνική προέλευση, τα πολιτικά φρονήματα, η υγεία και κοινωνική πρόνοια ή η συμμετοχής σας σε ένα συνδικάτο κ.α..

Στην Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. συλλέγουμε, αποθηκεύουμε και χρησιμοποιούμε για το έννομο συμφέρον της Επιχείρησης μας και για την εύρυθμη λειτουργία της τα παρακάτω «προσωπικά δεδομένα»:

  • Βασικά στοιχεία ταυτοποίησης όπως: ονοματεπώνυμο, όνομα πατρός - μητρός, διεύθυνση κατοικίας, σταθερό και κινητό τηλέφωνο, προσωπική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email)
  • Αστυνομική ταυτότητα
  • Ημερομηνία γέννησης
  • Φύλο
  • Οικογενειακή κατάσταση και αριθμό παιδιών ή προστατευόμενων μελών
  • Υπηκοότητα
  • Αριθμό Φορολογικού Μητρώου (ΑΦΜ)
  • Αριθμό Μητρώου ΕΦΚΑ (ΙΚΑ)
  • Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ)
  • Πιστοποιητικό Στρατολογικής Κατάστασης
  • Βιογραφικό σημείωμα και τίτλους σπουδών ή/και συστατικές επιστολές
  • Πληροφορίες προϋπηρεσίας όπως θέσης εργασίας, ειδικότητα, τύπος εργασίας, ώρες εργασίας, μισθός κτλ.
  • Άδεια οδήγησης
  • Φωτογραφίες

3. Γιατί η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. επεξεργάζεται δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα;

Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. έχει έννομο συμφέρον για την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά τη διαδικασία πρόσληψης, καθώς και για την τήρηση αρχείων της διαδικασίας. Η επεξεργασία δεδομένων από τους αιτούντες εργασία μας επιτρέπει να διαχειριζόμαστε τη διαδικασία της πρόσληψης, να αξιολογήσουμε και να επιβεβαιώσουμε την καταλληλότητα του υποψηφίου για απασχόληση και να αποφασίσουμε σε ποιον θα προσφέρουμε μια θέση εργασίας. Επίσης, ενδέχεται να επεξεργαστούμε δεδομένα από αιτούντες εργασία προκειμένου να ανταποκριθούμε και να υπερασπιστούμε την Εταιρία μας ενάντια σε νομικές αξιώσεις.

Σε ορισμένες περιπτώσεις, θα πρέπει να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας για να διασφαλιστεί ότι συμμορφωνόμαστε με όλες τις νομικές μας υποχρεώσεις. Για παράδειγμα, είναι υποχρεωτικό να ελέγξουμε το δικαίωμα σας για εργασία στην Ελλάδα, πριν την έναρξη οποιασδήποτε απασχόλησής σας. Η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. ενδέχεται επίσης να επεξεργαστεί ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα σας, όπως δεδομένα υγείας και πρόνοιας, προκειμένου να πραγματοποιήσει εύλογες προσαρμογές για τους υποψηφίους που έχουν π.χ. κάποια αναπηρία. Μπορεί να επεξεργαστούμε τέτοιες πληροφορίες, για να εκπληρώσουμε τις υποχρεώσεις μας που υπέχει η άσκηση ειδικών δικαιωμάτων σας σε σχέση με την απασχόληση.

Θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα μόνο αν έχουμε έννομο συμφέρον για την επεξεργασία των δεδομένων αυτών στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Όταν θα πρέπει να συνάψουμε σύμβαση εργασίας μαζί σας, ή οποιοδήποτε άλλο συμφωνητικό.
  • Όταν θα πρέπει να συμμορφωθούμε με κάποια νομική υποχρέωσή μας.
  • Όπου είναι απαραίτητο για τα νόμιμα συμφέροντά μας (ή εκείνα ενός τρίτου μέρους) και τα συμφέροντα και θεμελιώδη δικαιώματά σας δεν αντικαθιστούν αυτά τα συμφέροντα.

Σε εξαιρετικές περιπτώσεις μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά δεδομένα σας:

  • Όταν πρέπει να προστατεύσουμε τα έννομα συμφέροντα σας (ή κάποιου άλλου).
  • Όταν αυτό είναι αναγκαίο για το δημόσιο συμφέρον ή για επίσημους σκοπούς.

Θα επεξεργαστούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για τους ακόλουθους σκοπούς:

  • Για τη λήψη απόφασης για την πρόσληψή σας ή ένα ραντεβού μαζί σας.
  • Για τον καθορισμό των όρων που μπορείτε να εργαστείτε για εμάς.
  • Για τον έλεγχο του δικαιώματος σας για εργασία στην Ελλάδα.
  • Για να επικοινωνήσουμε με τον ασφαλιστικό σας φορέα.
  • Για να λάβουμε αποφάσεις σχετικά με τον μισθό ή την αποζημίωση σας.
  • Για να αξιολογήσουμε τα προσόντα σας για μία συγκεκριμένη εργασία
  • Για την παροχή εκπαιδεύσεων, κατάρτισης ή σεμιναρίων.
  • Για την εξακρίβωση της φυσικής σας κατάστασης να εργαστείτε.
  • Για την συμμόρφωσή μας με τις υποχρεώσεις της υγείας και της προστασίας εργαζομένων.
  • Για την συμμόρφωσή μας με τυποποιήσεις ISO.
  • Για την πρόληψη της απάτης.

Εάν  αποφασίσετε να μην μας παρέχετε ορισμένα προσωπικά δεδομένα που σας έχουμε ζητήσει, δεν θα μπορούμε να είμαστε σε θέση να συνάψουμε συμβάσεις με εσάς ή να  μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε την συμμόρφωση με τις νομικές μας υποχρεώσεις και τις υποχρεώσεις υγιεινής και ασφάλειας, όπως επίσης και τις πολιτικές των τυποποιήσεων ISO και προστασίας τροφίμων από κακόβουλες ενέργειες.

Ενδέχεται να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα χωρίς την γνώση ή συγκατάθεση σας όταν αυτό απαιτείται ή επιτρέπεται από τον νόμο.

Αν η αίτηση σας είναι ανεπιτυχής ή δεν υπάρχει κενή θέση εργασίας την συγκεκριμένη στιγμή σχετική με τα προσόντα σας, η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. ενδέχεται να διατηρήσει τα προσωπικά σας δεδομένα, με την προοπτική μελλοντικής πλήρωσης θέσης εργασίας ανάλογης με τα προσόντα σας. Θα ζητήσουμε την συγκατάθεση σας προτού διατηρήσουμε το αρχείο σας για τον λόγο αυτό και είστε ελεύθερος/η να αποσύρετε την συγκατάθεση σας ή να τροποποιήσετε τα δεδομένα σας οποιαδήποτε στιγμή, κατόπιν σχετικής αίτησης.

4. Ποιος έχει πρόσβαση στα δεδομένα σας;

Πληροφορίες σας μπορεί να μοιραστούν εσωτερικά για τους σκοπούς της διαδικασίας πρόσληψης. Αυτό συμπεριλαμβάνει τα μέλη του Τμήματος ανθρώπινου δυναμικού της Εταιρίας μας και την ομάδα προσλήψεων, ερευνητές που εμπλέκονται στη διαδικασία της πρόσληψης, διευθυντές στο τμήμα της εταιρείας που υπάρχει μια κενή θέση και άτομα του τμήματος μηχανογράφησης (π.χ. για λόγους κρυπτογράφησης), ή εάν η πρόσβαση στα δεδομένα είναι αναγκαία για την εκτέλεση του ρόλου τους.

Δεν θα μοιραστούμε τα δεδομένα σας με τρίτους, εκτός και αν η αίτησή σας για την απασχόληση είναι επιτυχής και σας κάνουμε μία πρόταση για συνεργασία. Στη συνέχεια, θα μοιραστούμε τα δεδομένα σας με πρώην εργοδότες σας για να λάβουμε αναφορές για εσάς, τον εργασιακό σας βίο και να βρούμε τις απαραίτητες πληροφορίες για το εργασιακό σας παρελθόν.

5. Πως η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. προστατεύει τα δεδομένα σας;

Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας για την αποτροπή της τυχαίας απώλειας των προσωπικών σας δεδομένων και για την χρήση τους, μεταβολή ή προβολής τους σε αποκλειστικά και μόνο εξουσιοδοτημένο προσωπικό.

Έχουμε θέσει σε εφαρμογή διαδικασίες αποτροπής διαρροής ή παραβίασης με οποιοδήποτε τρόπο των προσωπικών σας δεδομένων και στην απίθανη περίπτωση που συμβεί κάποια παραβίαση, θα ενημερώσουμε εσάς και την αντίστοιχη Αρχή, όπου είμαστε νομικά υποχρεωμένοι να το κάνουμε και εντός του προβλεπόμενου χρονικού διαστήματος.

6. Για πόση χρονική διάρκεια η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. διατηρεί τα δεδομένα σας?

Εάν η αίτησή σας για την απασχόληση είναι ανεπιτυχής, η εταιρεία μας θα διατηρήσει τα δεδομένα σας στο αρχείο για χρονικό διάστημα 2 (δύο) ετών μετά το πέρας της σχετικής διαδικασίας πρόσληψης. Εάν συμφωνείτε να μας επιτρέψετε την διατήρηση των δεδομένων σας στο αρχείο μας, θα τα διατηρήσουμε για αυτό το χρονικό διάστημα, για κενές θέσεις εργασίας που θα προκύψουν στο μέλλον. Στο τέλος αυτής της περιόδου, ή εφόσον αποσύρετε την συγκατάθεση σας, τα δεδομένα σας θα διαγραφούν ή θα καταστραφούν.

Εάν η αίτησή σας για την απασχόληση είναι επιτυχής, τα προσωπικά δεδομένα που θα ληφθούν κατά την διάρκεια της διαδικασίας πρόσληψης θα μεταφερθούν στο προσωπικό σας αρχείο ανθρώπινου δυναμικού (ηλεκτρονικό ή/και χειρόγραφο) και θα διατηρηθούν κατά την διάρκεια της εργασίας σας στην εταιρεία μας. Η χρονική διάρκεια διατήρησης των δεδομένων σας μετά την πρόσληψη σας θα σας κοινοποιηθεί με την πολιτική απορρήτου εργαζομένου που θα σας δοθεί.

7. Τα δικαιώματα σας για την προστασία των δεδομένων σας.

Είναι σημαντικό για εμάς τα προσωπικά σας δεδομένα που διατηρούμε να είναι ακριβή και επικαιροποιημένα. Παρακαλούμε να μας κρατάτε ενήμερους για τυχόν αλλαγές σε αυτά.

Ως υποκείμενο δεδομένων, έχετε ορισμένα δικαιώματα. Πιο συγκεκριμένα και κάτω από ορισμένες προϋποθέσεις μπορείτε να:

  • Να πληροφορηθείτε αν διατηρούμε προσωπικά σας δεδομένα.
  • Να ζητήσετε πρόσβαση και να λάβετε αντίγραφο των προσωπικών σας δεδομένων κατόπιν σχετικής αίτησης, κάτι που σας δίνει τη δυνατότητα να λάβετε αντίγραφο αυτών που διατηρούμε και να ελέγχετε αν τα επεξεργαζόμαστε νόμιμα.
  • Να ζητήσετε αλλαγή από την εταιρεία πιθανώς λανθασμένων δεδομένων ή να συμπληρώσετε επιπλέον στοιχεία.
  • Να ζητήσετε από την εταιρεία την διαγραφή ή/και την διακοπή επεξεργασίας των δεδομένων σας, εάν δεν υπάρχει λόγος να συνεχίσουμε να τα επεξεργαζόμαστε ή έχετε ασκήσει δικαίωμα ένστασης στην επεξεργασία τους.
  • Να αντιτάσσεστε στην επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, εφόσον η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. στηρίζεται στα έννομα συμφέροντα της ως τη νομική βάση για την επεξεργασία ή επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ.
  • Να ζητήσετε τον περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων προκειμένου να διακόψουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων εάν θέλετε να διαπιστώσουμε την ορθότητα τους ή τον λόγο επεξεργασίας τους.
  • Να ζητήσετε τη διαβίβαση (φορητότητα) των προσωπικών σας δεδομένων σε ηλεκτρονική και δομημένη μορφή προκειμένου να τα διαβιβάσετε σε άλλο μέρος.
  • Να ανακαλέσετε την συγκατάθεση σας, όταν σε περιορισμένες περιπτώσεις την έχετε παράσχει για συλλογή, επεξεργασία και διαβίβαση των προσωπικών σας δεδομένων για συγκεκριμένο σκοπό, οπότε και έχετε το δικαίωμα να την αποσύρετε ανά πάσα στιγμή για τη συγκεκριμένη επεξεργασία. Όταν λάβουμε την ενημέρωση ότι έχετε αποσύρει τη συγκατάθεσή σας, θα πάψουμε να επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία σας για το σκοπό ή τους σκοπούς για τους οποίους είχατε αρχικά συμφωνήσει, εκτός και εάν έχουμε άλλη νομική βάση για να το πράξουμε νόμιμα.

Αν θα θέλετε να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματα αυτά, παρακαλούμε επικοινωνήσετε με το τμήμα ανθρώπινου δυναμικού στην διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου hr [στο] vergina.com.gr, προκειμένου να λάβετε επιπλέον πληροφορίες για την υπόλοιπη διαδικασία.

Για να μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε την ταυτότητά σας και να διασφαλίσουμε το δικαίωμά σας για πρόσβαση στα δεδομένα σας ή οποιουδήποτε από τα υπόλοιπα δικαιώματά σας, ενδέχεται να ζητήσουμε επιπλέον πληροφορίες ή νόμιμα έντυπα (δελτίο ταυτότητας, κτλ.). Αυτό είναι ένα σημαντικό μέτρο ασφαλείας, ώστε τα προσωπικά δεδομένα να μην αποκαλύπτονται σε κανένα άτομο που δεν έχει το δικαίωμα να τα λάβει.

Δεν θα σας ζητήσουμε να πληρώσετε κάποια αμοιβή για την άσκηση κάποιων από τα δικαιώματα σας. Παρόλα αυτά, υπάρχει πιθανότητα να σας χρεώσουμε κάποια εύλογη αμοιβή αν το αίτημα σας είναι αβάσιμο ή υπερβολικό και ενδέχεται επίσης να αρνηθούμε να συμμορφωθούμε με το αίτημα σας στις περιπτώσεις αυτές.

Εάν πιστεύετε ότι η Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. δεν έχει συμμορφωθεί με την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων, μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα.

  1. Τι γίνεται εάν δεν παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Δεν έχετε καμία εκ του νόμου ή συμβατική υποχρέωση να παρέχετε τα προσωπικά σας δεδομένα στην Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης Α.Ε. κατά την διαδικασία της πρόσληψης. Ωστόσο, εάν δεν παρέχετε τις πληροφορίες, ίσως δεν μπορέσουμε να επεξεργαστούμε την αίτησή σας σωστά ή καθόλου.

Έλαβα αντίγραφο αυτή της γνωστοποίησης, την διάβασα, την κατανόησα και την αποδέχομαι.