Βεργίνα και Tuvunu στο πλευρό του 5ου Kavala AirSea Show (26/06/2016)

Το 5ο Kavala AirSea Show είναι γεγονός και με έδρα την Καβάλα αλλά και τη Θάσο φέτος «Σηκώνουμε το κεφάλι ψηλά» στις 24-25-26 Ιουνίου.

Μία διεθνής αεροπορική και ναυτική διοργάνωση με οργανωτές το σύνολο των αυτοδιοικητικών και συλλογικών φορέων του Δήμου Καβάλας και της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας, το Kavala AirSea Show ξεκίνησε το 2011 και συνεχίζεται για 5η χρονιά με στόχο την ανάπτυξη του αεροπορικού και ναυτικού πολιτισμού και την προβολή του πολιτιστικού και τουριστικού μας δυναμικού σε συνεργασία με τους κρατικούς φορείς, αποτελώντας έναν πρωτόγνωρο στην ολότητά του διεθνή θεσμό.

Σε συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Περιφερειακής Ενότητας Καβάλας «Νικόλαος Μάρτης», παρουσία του Αντιπεριφερειάρχη Καβάλας Θόδωρου Μαρκόπουλου, της δημάρχου Καβάλας Δήμητρας Τσανάκα και της προέδρου της «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» Αναστασίας Ιωσηφίδου, καθώς και του Διοικητικού Συμβουλίου του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ νομού Καβάλας, ο Σμήναρχος (Ι) ε.α., Πρόεδρος Αεροπορικής Λέσχης Μωραϊτίνης Αριστείδης και διευθυντής της διοργάνωσης Παναγιώτης Γεωργιάδης παρουσίασε το πρόγραμμα της φετινής διοργάνωσης. Σ’ αυτό περιλαμβάνονται θεαματικές πτήσεις και ένα μοναδικό εναέριο show, αυτό της Κατερίνας Σολδάτου, εντυπωσιακές ναυτικές επιδείξεις, αλλά και ποικίλες παράλληλες δράσεις για όλες τις ηλικίες.

Παρουσιάστηκαν οι χορηγοί «Βεργίνα» και «Tuvunu»

Η φετινή διοργάνωση ενισχύεται και από δύο χορηγούς, που θα βάλουν στα ταμεία της συνολικά 15.000 ευρώ. Ο λόγος για τη Ζυθοποιία Μακεδονίας – Θράκης από την Κομοτηνή, που θα διαφημιστεί μέσω της μπύρας «Βεργίνα», διαθέτοντας για τη διοργάνωση το ποσό των 13.000 ευρώ, ενώ άλλες 2.000 ευρώ θα μπουν στα ταμεία από την εταιρεία διάθεσης αρωματικών φυτών και κρύου τσαγιού «Tuvunu», επίσης εκ Κομοτηνής.

Στη συνέντευξη τύπου, παρουσιάστηκαν οι δύο βασικοί χορηγοί της φετινής διοργάνωσης, ενώ η «ΔΗΜΩΦΕΛΕΙΑ» συνεχίζει την αναζήτηση χορηγιών μέχρι την έναρξη του show, με την κ. Ιωσηφίδου να τονίζει ότι «είναι πολύ σημαντικό να υπάρχουν τέτοιες χορηγίες σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και εύχομαι το AirSea Show να απογειώσει και τις πωλήσεις της εταιρείας».

Από την πλευρά τους, οι εκπρόσωποι των εταιρειών, οι κ.κ. Νικολάου και Τσοχλιάς, παρέθεσαν το ιστορικό της Ζυθοποιίας, που μετά το 1998 δίνει τον δικό της αγώνα, ώστε «να περάσει στην κοινωνία της χώρας ότι πραγματικά η ντόπια ελληνική επιχειρηματικότητα είναι ένας βραχίονας ο οποίος μπορεί να αναπτύξει περισσότερο την ελληνική οικονομία, την οποία στηρίζουμε όσο μπορούμε περισσότερο», σημείωσε ο κ. Νικολάου.

Στη Ζυθοποιία Μακεδονίας – Θράκης εργάζονται περισσότεροι από 100 εργαζόμενοι, χωρίς να υπολογίζονται οι αγρότες ή οι μεταφορείς των προϊόντων προς την εταιρεία.

Το πλήρες πρόγραμμα του 5ου Kavala AirSea Show βρίσκεται αναρτημένο στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης: http://www.kavala-airshow.com/

Πηγή: xronometro.com, typosthes.gr

Προηγούμενο Πίσω Επόμενο
Περισσότερα
Μετάβαση στο περιεχόμενο