ΒΕΡΓΙΝΑ: Νέες ανακυκλώσιμες συσκευασίες που εκμηδενίζουν τη χρήση πλαστικού (20/10/2020)

Η ΒΕΡΓΙΝΑ πρωτοστατεί σε ενέργειες που προάγουν την περιβαλλοντική ευαισθησία και γίνεται τo πρώτo brand μπύρας στην ελληνική αγορά, που κάνει πράξη την κατάργηση του πλαστικού μιας χρήσης σε όλες τις πολυσυσκευασίες των προϊόντων της.

Απόδειξη, η μετάβασή της, με υπευθυνότητα και ευαισθησία, στις νέες πολυσυσκευασίες από ανακυκλώσιμο χαρτόνι που είναι απόλυτα φιλικές προς το περιβάλλον (plastic free).

Οι πολυσυσκευασίες τοποθετούνται σε χάρτινα κιβώτια, ελαχιστοποιώντας τη χρήση πλαστικού σε όλα τα στάδια της εφοδιαστικής αλυσίδας και αντανακλούν απόλυτα, τόσο το όραμα της ελληνικής ζυθοποιίας για βιώσιμες επιλογές συσκευασίας, όσο και την υψηλή ποιότητα της μάρκας.

Η βιώσιμη ανάπτυξη βρίσκεται στον πυρήνα της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Ζυθοποιίας Μακεδονίας Θράκης, στοχεύοντας στη μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματός της. Μέσα από τις πρωτοβουλίες της, τα τελευταία χρόνια, έχει ήδη καταφέρει να μειώσει τη χρήση νερού σε όλα τα στάδια παραγωγής, ενώ εφαρμόζει συγκεκριμένα προγράμματα συνολικής ανακύκλωσης, συμβάλλοντας ουσιαστικά στην εξοικονόμηση πρώτων υλών και ενέργειας.

 

Προηγούμενο Πίσω Επόμενο
Περισσότερα
Μετάβαση στο περιεχόμενο