Χρυσό και Αργυρό Βραβείο για τη ΒΕΡΓΙΝΑ στο Διεθνή Διαγωνισμό Concours International de Lyon 2021 (22/04/2021)

Χρυσό και Αργυρό βραβείο απέσπασαν η ΒΕΡΓΙΝΑ Weiss και ΒΕΡΓΙΝΑ Red αντίστοιχα ,στον Παγκόσμιο Διαγωνισμό Concours International de Lyon 2021, στην κατηγορία της μπύρας. Ο Διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε στη Λυών της Γαλλίας, την πρωτεύουσα της γαστρονομίας και φημίζεται για τους υψηλού κύρους συνεργάτες του, ενώ δέχεται υποψηφιότητες από όλο τον κόσμο.

Η ήδη βραβευμένη ΒΕΡΓΙΝΑ Weiss, η οποία αναγνωρίζεται ως μία από τις καλύτερες μπύρες του κόσμου στην κατηγορία Hefeweizen, έχοντας κερδίσει μετάλλια και διακρίσεις στους μεγαλύτερους διεθνείς διαγωνισμούς, απέσπασε Χρυσό βραβείο στην κατηγορία «WheatWheat BeerWeizenbierHefeweizen Hell και βραβεύτηκε ως η καλύτερη ελληνική μπύρα του διαγωνισμούαλλά και ως μία από τις 10 καλύτερες μπύρες Weiss παγκοσμίως.

Η ΒΕΡΓΙΝΑ Weiss είναι μία μπύρα με πλούσια και αρωματική γεύση, σταρένια, αφρώδη και θολή εμφάνιση, η οποία οφείλεται στην ειδική αφροζύμη που περιέχει, δίνοντάς της ένα πλούσιο, φρουτώδες άρωμα που θυμίζει γαρύφαλλο και μπανάνα.

Στον ίδιο διαγωνισμό, η ΒΕΡΓΙΝΑ Red, αρωματική, κεχριμπαρένια μπύρα φτιαγμένη με μοναδική συνταγή από σπάνιες βύνες Θράκης, απέσπασε Αργυρό βραβείο στην κατηγορία «Red and Amber Lager».

″Είμαι πολύ περήφανος για τη διπλή τιμητική διάκριση, καθώς η ΒΕΡΓΙΝΑ ‘ταξιδεύει’ σε όλο τον κόσμο και αναγνωρίζεται για την ανώτερη ποιότητά της στο πλαίσιο διεθνών, υψηλού κύρους διαγωνισμών. “Συνταγή” της επιτυχίας αυτής είναι η εκλεκτή βύνη Θράκης, σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία, την εμπειρία και το μεράκι μας για αυθεντική μπύρα″, τονίζει ο κ. Χ. Δημτσούδης, CEO και Master Brewer, από το 1997, στη Ζυθοποιία Μακεδονίας Θράκης.

Προηγούμενο Πίσω Επόμενο
Περισσότερα
Μετάβαση στο περιεχόμενο