ΒΕΡΓΙΝΑ ALCOHOL FREE ΠΡΟΪΟΝ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2021! (25/02/2021)

Η ΒΕΡΓΙΝΑ Alcohol Free, βραβεύεται Προϊόν της Χρονιάς 2021 στην κατηγορία της. Με ξεχωριστή εμφάνιση, χωρίς αλκοόλ αλλά με τη μεστή γεύση μιας αυθεντικής ΒΕΡΓΙΝΑ Lager, με 25 kcal/100ml, αποτελεί την ιδανική επιλογή κάθε στιγμή της ημέρας! 

Η ανάδειξη της ΒΕΡΓΙΝΑ Alcohol Free ως Προϊόν της Χρονιάς 2021, έρχεται μόλις λίγους μήνες μετά τη βράβευσή της ως “BEST LAUNCH 2020” από το περιοδικό THE BUSINESS REVIEW τον Οκτώβριο του 2020.

Το βραβείο «Προϊόν της Χρονιάς» (Voted Product of the Year) είναι ο μεγαλύτερος και σημαντικότερος θεσμός βράβευσης διεθνώς σχετικά με την καινοτομία καταναλωτικών προϊόντων και υπηρεσιών, με τις διακρίσεις να προκύπτουν μετά από ψηφοφορία του καταναλωτικού κοινού. Ιδρύθηκε στη Γαλλία το 1987 και πλέον διοργανώνεται σε πάνω από 40 χώρες ανά τον κόσμο με τον ίδιο κύριο σκοπό: να αναδεικνύει στους καταναλωτές τα νέα καινοτόμα προϊόντα της αγοράς και να επιβραβεύει τις επιχειρήσεις που τα δημιουργούν για την επένδυση και την πίστη τους στην καινοτομία.

Τα νικητήρια προϊόντα ψηφίζονται από τους καταναλωτές σε μία αντιπροσωπευτική έρευνα αγοράς η οποία διεξάγεται από την εξειδικευμένη εταιρεία ερευνών IRI Ελλάδας.  Οι φετινοί νικητές αναδείχθηκαν μέσα από μια ανεξάρτητη καταναλωτική έρευνα, που διεξήχθη από την IRI σε δείγμα 3.200 καταναλωτών στην Ελλάδα.

Προηγούμενο Πίσω Επόμενο
Περισσότερα
Μετάβαση στο περιεχόμενο